Steg ett:
Initialt möte
Vi startar alltid våra samarbeten med ett initialt möte i person eller digitalt. Där går vi igenom er verksamhet ihop och kommer fram till vilka förändringar ni vill göra. Samt vad ni vill uppnå med ett samarbete med oss.
Steg två:
Projekt
Efter att vi fått en bättre förståelse av er och era behov startar vi projektet. Eftersom att vi tror på samarbetet oss emellan ger vi er full transparens genom Google drive, där kan ni följa våran dokumentering om ert projekt. Ni kommer också kunna kommentera och kritisera vårt arbete. Detta kostar inget extra utan det hjälper oss nå vårt gemensamma mål. Att skapa värde åt er.
Steg tre:
Efterarbete
Förändringsprojekt har sällan ett slut, vi brukar därför inte avsluta ett samarbete utan våra kunder har möjligheten att bygga vidare på deras projekt genom att vår Google drive alltid är tillgänglig för er att skriva eller kommentera i. Vi kommer under projektets tid komma med förslag om framtida utveckling. Dessa förslag kommer ni enkelt kunna utföra med oss eller någon annan byrå.
Varför Click Space?
Effektivitet
Vi har varit i branschen i många år
Vår erfarenhet når tillbaka till olika typer av konsultering och sträcker sig inom flera industrier. Tack vare detta har vi  samlat på oss de mest effektiva verktygen för att genomföra lyckade projekt. Vi har därmed också ett stort antal samarbetspartners till vårt förfogande.
Klicka här för att starta din analys >
Personlig rådgivning
En stöttande verksamhet
Innan vi kommer med specifika erbjudanden så stöttar våra rådgivare dig i valet av utveckling. Detta för att ditt företag ska få de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas med verksamheten.
Klicka här för att starta din analys >
Kundservice
Vi finns alltid vid din sida
Vi är med er i hela processen. Från början till slut finns vi alltid här för att förenkla eller förbättra er verksamhet. Vi gör allt för att se till så att din upplevelse blir så behaglig som möjligt.
Klicka här för att starta din analys >
Kostnadseffektiva
Vi lägger mycket vikt i era kostnader
En stor anledning varför kunder vill utföra förändringsprojekt ligger i att sänka kostnaderna. Eftersom att vi vill bli en långvarig partner jobbar vi mota samma mål.
Klicka här för att starta din analys >
<
>
Vi finns här för att hjälpa dig
Starta din analys
Ta hjälp av click space och låt ditt företag växa.
Ta kontakt med oss
079 - 337 82 82
info@clickspace.se
Få rådgivning
Vill du diskutera någonting med oss så kan du boka ett möte.