Marknadsföring
För oss handlar marknadsföring om att sälja era produkter och tjänster på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Detta gör vi genom Google, världens största sökmotor. Vi ökar chansen för dig att synas utan att betala för olika ads. Däremot erbjuds även Google Ads.

Det finns många andra kanaler så som Facebook, Instagram, LinkedIn, mailutskick, annonser, etc. Vissa passar andra bättre, men de flesta kan nästan alltid skapa något värde åt alla.
Effektiva lösningar
Idag handlar det om att använda plattformar som har mycket trafik. Detta innebär att socialamedier som Instagram och Facebook används. Men den typen av marknadsföring lämpar sig inte på industribolag, utan där kan man rikta in sig på Google eller mailutskick. Vi jobbar med allt detta och mycket mer efter era behov.
Helhetslösningar
Eftersom att vi vet hur mycket tid det tar att sköta den dagliga verksamheten har vi skapat en helhetslösning där vi lägger upp flera förslag om vad vi tycker ni skall göra med er marknadsföring och försäljning. Detta kan också innebära att vi hittar olika affärsmöjligheter genom kunder vi har eller företag vi arbetar med.
Enstaka tjänster
Det blir ofta mer kostnadseffektivt att välja olika säljkanaler. Vi presenterar självklart de kanaler mest lämpade för er verksamhet. Detta kan innebära att vi använder Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, mailutskick, annonser, etc. Vi tycker att alla är lämpade för Google, men ett industribolag använder sällan sociala medier.
Vi finns här för att hjälpa dig
Starta din analys
Ta hjälp av click space och låt ditt företag växa.
Ta kontakt med oss
079 - 337 82 82
info@clickspace.se
Få rådgivning
Vill du diskutera någonting med oss så kan du boka ett möte.