Vi ser fram emot att höra ifrån dig

Behöver du hjälp? Vi finns här för att hjälpa dig med alla frågor du kan tänkas ha. Vi återkommer alltid inom 24 timmar.

Vi finns tillgängliga på flera sätt

För tillfället så finns vi tillgängliga direkt via telefon eller e-post. Ta en titt på alternativen nedanför och starta din utveckling nu.

Låt oss hjälpa

Vi utför alltid en gratis analys av ditt bolag

Ring oss

Ring oss direkt
079-337 82 82

Digitalt

Kontakta oss via vår plattform

Mejla oss

Mejla oss direkt
info@clickspace.se

Frågor och svar

Varför click space?
Vi har lång erfarenhet inom olika typer av konsulterings arbeten, och inom många olika industrier. Detta har gjort att vi har samlat på oss de mest effektiva verktygen för att genomföra lyckade projekt. Detta har också gjort att vi har flera samarbetspartners till vårt förfogande.
Hur vet jag att era tjänster skapar värde?
Ihop med arbetsprover och referenser kan vi styrka våra framgångar samt vår kapacitet att utföra de projekt vi är villiga att ta oss an. Det är enkelt att visa upp vissa av våra tidigare projekt eftersom att dessa är publicerade på nätet. Andra som strategi är mindre enkelt att ge tydliga bevis för.
Hur används informationen jag delar med mig av?
All information du lämnar till oss används uteslutande för att skapa värde åt er. Ingen av informationen sparas eller säljs vidare till någon tredje part. Vi agerar givetvis enligt GDPRs alla regler.
Hur arbetar vi på click space
Vi har vid tidigare projekt blivit berömda för att ha varit enkla att arbeta med. Främst för att våra processer är effektiva och kräver lite tid från er sida. Vi är också väldigt flexibla när det kommer till förändringar i projekten. Vi har lärt oss att ett projekt ofta förändras medans det framskrider, flexibilitet är därför väldigt viktigt.
Vad har click space för prismodell?
Eftersom att alla våra kunder kräver olika tjänster håller vi oss flexibla och öppna. Som tidigare påvisat så har vår erfarenhet gjort oss effektiva, detta gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva tjänster.

Vill du veta mer?

Känner du att du fortfarande vill veta mer om click space innan du bestämmer dig? Nedan kan du ta dig vidare till sidor som informerar mer om hur processen går till och vilka click space är.