Programmering
Click Space skräddarsyr hemsidor och IT-system efter era behov. Här är valmöjligheterna oändliga. Vi levererar allt från enkla hemsidor med personliga illustrationer till avancerade effekter, eller tyngre sidor med större databaser. Du får självklart välja själv hur delaktig du vill vara i processen. Click Space skapar hemsidor som är byggda för att vara användarvänliga och ha god UX (user experience). Målet är att du själv utan större problem ska kunna gå in och uppdatera sidan vid behov. Önskas hjälp med det finns vi självklart till hands.
Bygger på befintlig kod
Vi bygger både nya hemsidor men vi finns också här för dig som vill göra om din nuvarande. Kanske är du trött på färgvalet? Behöver ni en mer uppdaterad design? Går du i tankarna att öppna en webbshop? Tveka inte på att kontakta oss. Click space har även flera samarbetspartners inom programmering för mer avancerade lösningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.
IT System, spara pengar över tid
När det kommer till att programmera IT-system är våra processer lite annorlunda än för att bygga hemsidor, eftersom mer kodning ofta krävs. Att utveckla IT-system fodrar däremot att vi sätter oss in i er verksamhet på ett djupare plan. Vi riktar oss alltid åt att eliminera det dubbelarbetet ni har, oftast genom att automatisera vissa införanden och därmed effektivisera existerande processer.

För oss på Click Space är det därför viktigt att vi förstår hur ni arbetar och hur ni vill arbeta. På så vis får vi möjlighet att måttbeställa era inventarier, ordrar, dagsplanering, fakturering och så vidare. Följaktligen kan vi med rätt verktyg ge er information för att skapa ytterligare affärsmöjligheter.
Mobil-applikationer
Det blir allt vanligare att företag ser nyttan i att utveckla en mobil-applikation. Appar kan utnyttjas för att förenkla interna processer, utveckla sälj eller i syftet att optimera affärsutvecklingen. Vi gör det väldigt enkelt för er att bygga en skräddarsydd app för just ert företag.

Först går vi på Click Space igenom ert syfte och tillsammans med er skapar vi, utefter syftet, en strategi för att bygga er applikation. I processen ingår det att skapa en mockup där vi arbetar fram designen och funktionen i ett program som heter InVision. När mockupen är klar och efter att eventuella kompletteringar är inlagda, börjar vi med implementeringen av appen. Självklart kan ytterligare kompletteringar tillkomma, men genom att utföra ett grundligt förarbete förminskar vi försenande faktorer.​

Kostnader

Click Space arbetar alltid med att etablera fler kontakter över hela världen. Nedan kan du se
kostnadsexempel på de mest vanliga anställda länderna.
Indien - 300kr /h
Sri Lanka - 250kr /h
Sverige - 800kr /h

Kostnadsexempel för fakturaförsäljning

Fakturabelopp:
100.000 SEK
Avgift (2%):
2.000 SEK
Finansieringsbelopp:
98.000 SEK
Kostnader: 
2.000 SEK

Programmering

Hemsidor
Varför skall man ha en hemsida?

All företag idag behöver ha en hemsida i vår mening. När en potentiell kund söker på er bransch så kanske ert företag dyker upp på Google, men om ni då saknar hemsida så finns det lite om någonting alls för kunden att fatta sitt beslut igenom. En hemsida är ert företags representation av sig själv digitalt.

Vi har många exempel på hemsidor vi har byggt och visar gladligen dessa på begäran. Många typer av hemsidor kan dessutom dupliceras, vilket gör det väldigt kostnadseffektivt för er. Vi jobbar även med att bygga om befintliga sidor. Detta kan också vara ett sätt att sänka kostnaderna.
IT System
Idag har vi ett flertal system som vi säljer med vissa modifikationer åt företag som vill ha ordning på sin verksamhet.

Exempel

All Coating Industrilackering AB är en av våra första kunder. Dem va i behov av att hantera deras inventarie, order och fakturering. Om allt detta kunde hanteras på samma ställe skulle dem inte ha problem med inköp inför arbeten och deras anställda kunde själva hantera leveranser samt fakturering. Detta gjorde att ägarna kunde fokusera sin tid på sälj och annat för att få verksamheten vidare.
Appar
Vi blir allt mer förtjusta i att jobba på distans. Om det skulle vara på resande fot eller från sängen. Vi vill få saker och ting gjorda när vi än tänker på det. Detta behöver inte vara svårt. Våra IT system har ofta en förlängning i form av en app, detta behöver därför inte vara dyrt.

Skulle du vilja bygga en app som verksamhet?

Detta löser vi också. Vi har vid flera fall gjort storslagna appar med många användare.
<
>
Vi finns här för att hjälpa dig
Starta din analys
Ta hjälp av click space och låt ditt företag växa.
Ta kontakt med oss
079 - 337 82 82
info@clickspace.se
Få rådgivning
Vill du diskutera någonting med oss så kan du boka ett möte.