PROGRAMMERING

HEMSIDOR

APPAR

Click Space skräddarsyr hemsidor och IT-system efter era behov. Här är valmöjligheterna oändliga. Vi levererar allt från enkla hemsidor med personliga illustrationer till avancerade effekter, eller tyngre sidor med större databaser. Du får självklart välja själv hur delaktig du vill vara i processen. Click Space skapar hemsidor som är byggda för att vara användarvänliga och ha god UX (user experience). Målet är att du själv utan större problem ska kunna gå in och uppdatera sidan vid behov. Önskas hjälp med det finns vi självklart till hands.

 

Vi bygger både nya hemsidor men vi finns också här för dig som vill göra om din nuvarande. Kanske är du trött på färgvalet? Behöver ni en mer uppdaterad design? Går du i tankarna att öppna en webbshop? Tveka inte på att kontakta oss. Click Space har även flera samarbetspartners inom programmering för mer avancerade lösningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

 

 

När det kommer till att programmera IT-system ser våra processer lite annorlunda än för att bygga hemsidor, eftersom mer kodning ofta krävs. Att utveckla IT-system fodrar också att vi sätter oss in i er verksamhet på ett djupare plan. Det är viktigt då vi på Click Space kan komma med förslag om hur den slutliga produkten kan utformas. Vi riktar oss alltid åt att eliminera det dubbelarbetet ni har, oftast genom att automatisera vissa införanden och därmed effektivisera existerande processer. 

 

För oss på Click Space är det därför viktigt att vi förstår hur ni arbetar och hur ni vill arbeta. På så vis får vi möjlighet att måttbeställa era inventarier, ordrar, dagsplanering, fakturering och så vidare. Vi syftar alltid inom denna branschen att skapa värde utifrån den informationen som ni samlar på er. Följaktligen kan vi med rätt verktyg ge er information för att skapa ytterligare affärsmöjligheter.

Det blir allt vanligare att företag ser nyttan i att utveckla en mobil-applikation. Appar kan utnyttjas för att förenkla interna processer, utveckla sälj eller i syftet att optimera affärsutvecklingen. Vi gör det väldigt enkelt för er att bygga en skräddarsydd app för just ert företag. Först går vi på Click Space igenom ert syfte och tillsammans med er skapar vi, utefter syftet, en strategi för att bygga er applikation. I processen ingår det att skapa en mockup där vi arbetar fram designen och funktionen i ett program som heter InVision. När mockupen är klar och efter att eventuella kompletteringar är inlagda, börjar vi med implementeringen av appen. Självklart kan ytterligare kompletteringar tillkomma, men genom att utföra ett grundligt förarbete förminskar vi försenande faktorer.​

IT-SYSTEM

KONTAKTA OSS

Gruvgatan 35A 

421 30 Västra Frölunda

Tel. 079 341 80 06