MARKNADSFÖRING

GOOGLE

GOOGLE ADS

GOOGLE DISPLAY

GOOGLE SHOPPING

För oss handlar marknadsföring om att sälja in era produkter och tjänster på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Med över 10 års erfarenhet och med tillgång till aktuella studier inom detta område vill vi på Click Space gärna kalla oss experter, och vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap. Den kanal vi oftast använder oss av är Google. Anledningen är ingen annan än den stora självklarheten att vi pratar om världens största sökmotor. På Google finns era kunder oavsett om de bara är ute efter att söka upp er kontaktinformation eller om de är ute efter att köpa just era tjänster. Andra kanaler vi använder är Facebook och Instagram. Här finns vi till för att underlätta för dig och ditt företag. Målet är att vi ska sköta er marknadsföring medan ni gör det jobb ni är experter på. Vi skräddarsyr en marknadsföring som passar just dig och din verksamhet.

​Att annonsera med hjälp av sökord ger dig det absolut mest effektiva resultatet. Oavsett om det handlar om direktförsäljning som till exempel för webbshoppar eller för en mer långsiktig varumärkesuppbyggnad. Sökordsannonsering är det tveklöst snabbaste sättet att nå resultat, men används också långsiktigt för att stärka ditt varumärke runt om på nätet. Fördelen med att annonsera genom sökord är relevansen. Ads upplevs sällan som påträngande eftersom de endast dyker upp då kunden har visat intresse för era produkter, tjänster och varumärken. Söker du exempelvis efter hotell i Göteborg så får du endast upp relevanta annonser till just den sökningen.

Google Display är en annan i familjen för Googles annonseringsverktyg. Här kan man annonsera på olika sidor som ofta relaterar till din produkt eller tjänst. Tjänsten heter display eftersom er reklambild fungerar som en display och syns någonstans på den hemsida som er potentiella kund besöker. Vi finner att detta är en av de mindre användbara tjänsterna, men vi kan självklart implementera även denna funktion. Vi på Click Space anser även att om man vill satsa helhjärtat på Google annonsering så ska man självklart testa allt.​​

Google Shopping är ett snabbt växande sätt för onlinebutiker att sälja sina produkter. Google Shopping har vuxit enormt i populäritet och allt efter som kommer konsumenter söka sig hit, istället för specifika webbshoppar. Anledningen till den ökade framgången är att man kan sortera efter fler kategorier, det finns dessutom oändligt många fler produkter tillgängliga för jämförelse på Google Shopping, än på enstaka hemsidor. 

KONTAKTA OSS

Gruvgatan 35A 

421 30 Västra Frölunda

Tel. 079 341 80 06